20 april is het Secretaressedag.
Doet u dit jaar eens wat anders?
DalDuro Gentlemen!

De DalDuro Gentlemen zetten de secretaresses van uw bedrijf op unieke wijze in het zonnetje. Ze zijn charmant, hartelijk, sexy en geven extra aandacht.
Met of zonder overhemd.

  • Verwelkomen van uw secretaresses op kantoor
  • Overhandigen bos bloemen, chocola of ander cadeau
  • Sensuele act waarbij de secretaresses in het zonnetje gezet worden

Uiteraard waardeert u de secretaresses in uw bedrijf.
Ook dit jaar op 20 april zorgt u voor een leuk cadeautje.

Maar waarom dit jaar niet eens iets speciaals?
Mooie, strakke mannen die met speciale aandacht uw secretaresses in het zonnetje zetten.
De DalDuro Gentlemen zorgen gegarandeerd voor extra motivatie!

DalDuro gastheren voor beurzen en evenementen

De DalDuro Gentlemen kunt u inzetten voor Secretaressedag. Eén of meer Gentlemen verrassen uw secretaresses op ludieke wijze. Met een sensuele dansact (geen striptease), een rollenspel waarbij een presentje op originele wijze wordt overhandigd.

Wilt u de verrassing nog groter maken? Dan doen ze hun act zonder overhemd, zodat hun indrukwekkende torso te bewonderen is. Wij zijn nog geen secretaresse tegengekomen die dat niet leuk vond!

Wat kunt u verwachten?

De DalDuro Gentleman (of meerdere) meldt zich bij u. U maakt de planning van een rondje langs de secretaresses, of u laat ze allemaal tegelijk verrassen. In een sensuele dansact van ca. 10 minuten wordt de secretaresse persoonlijk in het zonnetje gezet en haar uw cadeau overhandigd.

Tijdens de act kan gefilmd worden, zodat de secretaresse er later nog van kan nagenieten. En natuurlijk kunnen er selfies genomen worden.

Als u het extra spannend wilt maken, dan doet de DalDuro Gentlemen de dansact uiteindelijk met ontbloot bovenlijf. Al onze Gentlemen hebben een prachtig torso. Dat levert u gegarandeerd veel blij verraste gezichten op.

Uiteraard zijn de DalDuro Gentlemen ook bij andere gelegenheden in te zetten. Denk aan verjaardagen, jubilea, Valentijnsdag, afscheid, het behalen van een target etc.

DalDuro gastheren voor beurzen en evenementen

Ons aanbod DalDuro Gentlemen

Vanaf € 275,-*

Voor 1 DalDuro Gentleman + 1 begeleider (voor praktische zaken) gedurende 45 minuten.

* Prijs geldig in de Randstad.
Voor andere regio’s, en voor meer informatie & voorwaarden, neem contact op.

RESERVEER NU

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • ONZE ANDERE SPECIALE AANBIEDINGEN

DalDuro Brassband op vrijdagmiddagborrel

Extra schwung aan uw vrijdagmiddagborrel? Laat onze DalDuro Gastheren serveren of schakel de DalDuro Brassband in. U gaat extra vrolijk het weekend in. Meer info

DalDuro Gastheren op beurzen en zakelijke evenementen

Extra aandacht trekken naar uw stand? Met de charmante, mooie en sexy DalDuro Gastheren bent u daarvan verzekerd. Als u nog meer aandacht wilt, zijn ze aanwezig zonder overhemd. Hun prachtige torso is gegarandeerd een trekker. Meer info

DalDuro Gastheren & Brassband

Wilt u zowel de Gastheren als heerlijk muzikaal vermaak? Boek dan het All-Inclusive Package van DalDuro. U krijgt twee typen entertainment voor één prijs! Bekijk het aanbod